“Іди на х*й, фашист”: у США протестуюча обматюкала поліцейського та плюнула йому в обличчя (відео)

5.11.2020, 16:31
88345

Протестуюча в Нью-Йорку обматюкала поліцейського і плюнула йому в обличчя, після чого була затримана. Відповідне відео публікує New York Post, передає Лента.

Читайте також: Вперше в історії: українка потрапила до Конгресу США

На кадрах видно, як дівчина кілька разів агресивно кричить в обличчя поліцейському: “Іди *****, фашист”, а потім плює йому в обличчя. Після цього поліцейський різко скрутив незадоволену.

Нагадаємо, в Нью-Йорку американці масово вийшли на вулиці з вимогою “рахувати кожен голос” після минулих в США 3 листопада президентських виборів. Поліцейські почали затримувати демонстрантів. Крім того, противники чинного президента Дональда Трампа з криками “Трамп і Пенс – геть!” почали збиратися біля Білого дому.

У США триває підрахунок голосів за кандидатів на пост президента країни. За найвищу посаду борються чинний глава держави, республіканець Дональд Трамп і демократ Джо Байден. У багатьох штатах різниця між претендентами на пост президента становить десяті частки відсотка. Поки що, за даними CNN, у Байдена 253 голоси вибірників, а у Трампа – 214. Незважаючи на те що остаточних результатів президентських виборів ще немає, Трамп уже привітав своїх виборців з перемогою. У штабі Байдена також висловили впевненість у перемозі.

Протягом декількох місяців в США йшли регулярні протести проти расової несправедливості – відправною точкою для них послужила загибель темношкірого охоронця Джорджа Флойда при арешті в травні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com