Ігор Гладковський зняв відео-відповідь на програму “Наші гроші”

5.03.2019, 13:32
14888

Ігор Гладковський вирішив відповісти на звинувачення у розкраданні оборонного корпусу ним та його батьком. 22-річний бізнесмен записав власне відео у стилі програми “Наші гроші”.

Читайте також: У Мережі з’явились фото розкішного палацу Гладковського

Ігор Гладковський, якому закидають махінації в “оборонці”, виклав у Мережу відео-відповідь на серію журналістських розслідувань “BIHUS Info”, які присвячені розкраданню державних коштів в оборонному комплексі батьком хлопця Олегом Гладковським та самим Ігорем.

Хлопець запевняє, що він звичайний підприємець та не “мажор”, а його сім’ю дискредитують спеціально перед виборами, щоб зменшити довіру населення до Петра Порошенка.

“Вам збрехали та ввели в оману, коли показали фейкове “журналістське розслідування”, щоб таким чином скомпрометувати мене. Вам було легко повірити цій брехні про людину, яку ви ніколи не бачили та не чули до цього часу.Тому для мене особисто це був виклик. І я його прийняв, аби захистити свою репутацію на ринку як чесного та порядного бізнесмена. Я точно знаю, що автори цього фейку проти мене не займалися ніяким розслідуванням 3 роки, як заявляють у програмі. Всі оприлюднені в ефірі документи журналістам передали пакетом – для “злив” напередодні виборів. Ви маєте право знати, хто стоїть за цим фейком”, – говорить молодий політик та бізнесмен.

Відео уже набрало майже мільйон переглядів, а замість разючої підтримки, Гладковський-молодший отримав купу критики у свою сторону.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com