Інфекціоніст розповіла, як правильно виходити з карантину

11.05.2020, 16:19
72057

Заслужений лікар України, інфекціоніст Ольга Голубовська розповіла, що найбільші ризики після виходу з карантину пов’язані з перебуванням в багатолюдних приміщеннях, тому краще виходити на роботу групами. Про це вона сказала в інтерв’ю онлайн-журналу Vogue UA, передає УНН.

Читайте також: В Україні від коронавірусу помер депутат: деталі

“Основні ризики після того, як ми почнемо виходити з карантину, пов’язані, передусым, з перебуванням в приміщеннях, де багато людей. Одягайте маску обов’язково – це перше правило. Продовжуйте дезінфікувати руки”, – сказала Ольга Голубовська.

За її словами, соціальне дистанціювання і звичка все дезінфікувати повинні залишитися з нами надовго.

“Що стосується роботи в оупен-спейсах, популярних сьогодні, то тут діє одне правило: чим менше людей перебуває з вами в офісі, тим менше ймовірність захворіти. Якщо у вас є можливість виходити на роботу групами – сьогодні п’ять осіб, завтра інші п’ять, а решта працюють віддалено – то це буде найправильнішим варіантом”, – додала інфекціоніст.

Вона також пояснила, що якщо людина сидить за столиком на вулиці і навколо неї немає людей ближче, ніж на півтора метра – він може сидіти без маски.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com