Іноземець намагався провезти через кордон наркотики

26.12.2018, 09:39
6949

Громадянин Франції намагався вивезти з України через кордон наркотики.

Читайте також:  “Євробляхарі” залишають свої авто за кордоном, аби не платити мито та заставу

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Так, на виїзд з України в пункт пропуск “Устилуг” прибув легковик “Пежо”, яким їхав громадянин Франції. Враховуючи ризики, які існували, та знервовану поведінку іноземця, співробітники Львівського загону вирішили провести поглиблений огляд автівки з використанням службового пса.

“Відтак, прикордонники, спільно з працівниками ДФС, серед особистих речей водія виявили мазь у коробці з надписом “cannabis”. Але під час огляду автомобіля, 57-річний француз “часу не гаяв”, та спробував непомітно викинути в смітник пакет з речовиною рослинного походження. Втім, даному маневру запобігли прикордонний наряд та співробітник взаємодіючої служби. На цьому “квест-гру” не завершено. У ході подальших заходів, за 5 метрів від місця перевірки транспортного засобу, правоохоронці виявили ще один пакунок, цього разу із вмістом порошку білого кольору”, – повідомили у ДПСУ.

Правопорушника, наркотичні речовини та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 305 КК України передали компетентним органам.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com