Іран взяв на себе всю відповідальність за збиття літака МАУ у Тегерані

19.10.2020, 21:15
86988

Заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін заявив, що Іран взяв на себе всю відповідальність за авіакатастрофу українського літака “Міжнародних авіаліній України” під Тегераном. Про це повідомила прес-служба МЗС України.

Читайте також: В Ірані розбився український літак із 180 пасажирами на борту (фото, відео)

“Вітаємо рішення Ірану взяти на себе всю відповідальність за збиття українського літака, а також готовність забезпечити однаковий розмір компенсації родичам всіх жертв незалежно від їхнього громадянства”, – заявив він.

Також Єнін заявив про необхідність неупередженого та об’єктивного розслідування обставин авіакатастрофи і закликав іранську сторону забезпечити доступ до всіх відповідних матеріалів.

“Прогрес у переговорному процесі щодо українського літака буде сприяти нормалізації співпраці з Іраном у всіх сферах”, – наголосив він.

Нагадаємо, що Boeing-737 авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” розбився 8 січня невдовзі після вильоту з міжнародного аеропорту Імам Хомейні, що на околицях Тегерана. На борту перебували 167 пасажирів та 9 членів екіпажу, усі вони загинули.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com