Іранська сторона заявила, що пілот літака МАУ втратив зв’язок з диспетчером

8.01.2020, 18:14
59116

Пілот літака МАУ, що розбився 8 січня біля Тегеранa, від початку польоту не мав зв’язку з вежею та диспетчером, і голос пілота ідентифікували після перевірки чорної скриньки екіпажу.

Читайте також: В МАУ прокоментували авіакатастрофу українського літака у Тегерані

Про це заявив голова іранської організації цивільної авіації Алі Абедзаде, повідомляє Європейська правда з посиланням на іранське агентство IRNA.

Екіпаж не оголосив стан тривоги, заявив Абедзаде. “Я не знаю про причину затримки (вильоту. – ред.) та проблему технічної несправності; причина аварії незрозуміла і не може бути оголошена до моменту аналізу інформації з чорної скриньки літака”, – сказав він.

Абедзаде підкреслив: чорну скриньку літака передадуть іранській авіакомпанії, і її розгляне комітет з кризового менеджменту авіакомпанії. За словами Абедзаде, у районі загроз не було. На запитання, чи може це бути терористичним інцидентом, він сказав: “Жодного коментаря щодо терористичної атаки не можна робити, поки не буде проведене дослідження чорної скриньки”. Чиновник додав, що ще не визначено, якій країні буде передана чорна скринька літака, проте Іран не передаватиме її виробникові лайнера – американській компанії Boeing.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com