Ірина Білик відгуляла на вечірці Лукашенка

18.01.2021, 17:50
93129

У Білорусі на новорічній вечірці Олександра Лукашенка 16 січня виступили українські співачки Еліна Іващенко та Ірина Білик. Про це повідомив Фонд культурної солідарності Біларусі і Reformation.

Читайте також: Перервала мовчання після смерті матері: Ірина Білик заінтригувала фанатів новою заявою

Зазначається, що на прийомі Лукашенка з нагоди “старого Нового року” у суботу засвітилися і зірки російської естради, серед них Стас Михайлов, Валерій Сюткін і Зара.

“Був на вечорі в Палаці незалежності і екссоліст білоруського ансамблю “Пісняри” Валерій Скорожонок. Під час новорічного прийому Лукашенко вручив ордени, медалі та подяки державним діячам, артистам і співробітникам ЗМІ”, ‒ йдеться у повідомленні.

Зокрема, кореспондент “Столичного телебачення” Григорій Азаренок отримав медаль “За відвагу”, а оглядач видавничого дому “Білорусь сьогодні” Андрій Муковозчік і головний радник пресслужби президента Валерій Шульга отримали по медалі “За трудові заслуги”.

Як повідомляється, вечір пройшов в стилі “Вечорів на хуторі поблизу Диканьки”. Лукашенко під час виступу зазначив, що стилістика вечірки викликає певні асоціації, коли у Гоголя красива жінка насправді виявляється відьмою, разом з тим назвавши всіх учасниць заходу красунями.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com