Ірина Луценко заявила, чому Тимошенко ініціює імпічмент

1.03.2019, 13:29
14341

Представник Президента у Верховній раді Ірина Луценко заявила, що Юлія Тимошенко вимагає імпічменту Петро Порошенко через те, що розуміє свої мізерні шанси потрапити до 2 туру.

Читайте також: Тимошенко пообіцяла посадити в тюрму “трьох друзів Порошенка”

Ірина Луценко переконана, що кандидат у Президенти Юлія Тимошенко намагається дискредитувати Порошенка та ініціює імпічмент, бо розуміє, що у неї нема шансів вийти до 2 туру. Вона також переконана, що відповідно витягуються нові ситуації, щоб відвернути увагу від обшуків про підкуп виборців її командою. За словами Луценко, Петро Порошенко є найрейтинговішим кандидатом, який виходить на 1-е місце.

Раніше кандидат на пост президента України Юлія Тимошенко заявила про намір почати процедуру імпічменту чинного глави держави Петра Порошенка. “Ми оголошуємо, що разом з іншими фракціями, які нас підтримують, ми починаємо процедуру імпічменту президента. Те, що було знайдено журналістами, підпадає під статтю 111 Кримінального кодексу України. Це – державна зрада”, – заявила Тимошенко, коментуючи скандал із розкраданням “оборонки”, у якому замішано оточення Порошенка, включаючи близьких друзів Президента та його бізнес-партнерів.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com