Ірина Верещук послала Тищенка на х**

1.10.2020, 10:47
85508

Ірина Верещук розповіла про свій конфлікт з Миколою Тищенком і словесну перепалку із застосуванням грубих виразів. Народний депутат з фракції “Слуга народу” посварилася з колегою з приводу списку партії на виборах до київської міської ради.

Читайте також: Представниця уряду у парламенті Верещук склала повноваження

Кандидатка у мери столиці України Верещук навіть нецензурно послала Тищенка – голову київського міського осередку партії “СН” – на три букви. Про це політик розповіла в інтерв’ю Олесі Бацман у програмі “Бацман”.

Розбіжності між нардепами-однопартійцями виникли на тлі підготовки до місцевих виборів 2020 та узгодження списку. Нібито Тищенко закликав включити в нього “людей, які повинні бути лояльні комусь особисто, наприклад, йому або ще комусь”.

Водночас із такою позицією не погоджувалася Верещук, і навіть через розбіжності розглядала можливість припинити свою участь у передвиборній кампанії.

В один з моментів суперечки депутатка в емоціях просто послала Миколу Тищенка на х**.

“Так. Згадала армію. Згадала, що це дуже швидкий шлях, щоб дійшло. Тому що якщо довго буду пояснювати, буду шукати вербальні форми, які будуть довгі, але безрезультатні, по моєму – не дійде”, – зазначила Верещук.

Також вона додала, що може говорити про це відкрито з причини, що конфлікт з грубим виразом пролунав “практично публічно”.

Верещук розповіла, що у відповідь Тищенко нічого не міг їй сказати.

“Пішов. Встав і пішов”, – пояснила нардеп.

Вона наголосила, що їй важко заперечити, коли вона впевнена у своїй правоті, і точно знає “кому куди йти”.

Верещук визнала, що після інциденту Тищенко пішов скаржитися президенту Володимиру Зеленському.

“Але судячи з усього на президента це не справило належного враження. Бо реально я права. А коли я впевнена, що права – мене не зрушити з мертвої точки”, – заявила вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com