Іван Федоров став новим губернатором Запорізької області

4.02.2024, 19:00
153699

Президент Володимир Зеленський звільнив Юрія Малашка з посади керівника  Запорізької обласної державної адміністрації.

Читайте також: Залужний назвав Зеленському проблеми, які успадкує його ймовірний наступник – The Washington Post

В указі №47/2024, який опубліковано на сайті глави держави, зазначається, що звільнення відбулося згідно з поданою заявою Малашком.

Іншим указом № №48/2024 президент призначив Івана Федорова головою Запорізької обласної державної адміністрації. До цього він був мером тимчасово окупованого Мелітополя.

Малашко подякував за виказану довіру та надану можливість працювати на Запоріжжі. “Цей період роботи став для мене справжнім викликом, який я витримав достойно, руйнуючи корупційні схеми, тримаючи удари рашистів по мирних містах та селах, працюючи на Перемогу 24/7. Попереду – деокупація наших територій!”, – зазначив він у Telegram.

Федоров також відреагував на призначення. “Сьогодні президент України Володимир Зеленський указом призначив мене головою Запорізької обласної військової адміністрації  Моя мета незмінна – обʼєднати зусилля навколо наближення перемоги України”, – написав він. При цьому серед своїх завдань він назвав, зокрема, посилення обороноздатності Запорізької області та повноцінну підтримку військових, всебічну допомогу мешканцям і переселенцям на підконтрольній Україні території.

“Протягом двох років повномасштабної війни разом з командою Мелітополя робив це на посаді міського голови. Тепер беру відповідальність за консолідацію спільних дій громад Запоріжжя на обласному рівні”, – зазначив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com