Із Дніпра до Берліна: українці подолали шлях на саморобному електрокарі марки “Таврія” (відео)

20.10.2019, 13:51
47921

Троє українців переобладнали стареньку “Таврію” на електрокар і доїхали із Дніпра до Берліна. Вони подолали 3,7 тисячі кілометрів, хоча самі не вірили на початку в успіх свого задуму, йдеться в сюжеті ТСН.

Екологічну модель українського “ЗАЗу” ентузіасти склепали в гаражі, вклавши в це 4 місяці роботи і 5 тисяч доларів. Один лишень вигляд саморобного електроавтомобіля німців вганяє в ступор.

Читайте також: На Кіровоградщині чоловік сам змайстрував перший в Україні веломобіль моделі “Пілігрим” (відео)

У дорогу сміливці стартували з Дніпра. Їхали через Київ, Рівне, Львів, а тоді вже Польщу− на Берлін.  Запас ходу електричної “Таврії” до 300 кілометрів, ще 200 можна проїхати завдяки пауер−банку.

Кордон пройшли добре і все тривало за планом. У німецькій столиці український електрокар заряджається по сусідству з авто відомого бренду. Тим часом про машину безупинно розпитують місцеві − вона їм подобається. Згодом дипломати з посольства України з дитячою цікавістю розглядатимуть начиння салону. Це вже другий, поліпшений автомобіль українців, але не останній. Хлопці обіцяють не зупинятися. І хоч конкурувати з Ілоном Маском не беруться, але кажуть − такі машини могли б економно їздити в галузі доставки і перевезеннях в Україні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com