Ізраїль повертається до жорсткого карантину: що під забороною

14.09.2020, 10:32
84051

Ізраїльський уряд вирішив повернутися до жорсткого карантину через значне погіршення ситуації з коронавірусом. Обмеження набудуть чинності з 14:00 18 вересня.

Читайте також: Ще одна країна Європи заявила про початок другої хвилі COVID-19

Про це повідомляє Главком з посиланням на ізраїльські ЗМІ.

В ізраїльському уряді поки ще триває голосування відносно карантинних заходів. При цьому, як мінімум на два тижні буде введена заборона громадянам відходити від будинку більш ніж на 500 метрів. Також заборонено збиратися на відкритому повітрі в групи більш ніж 20 осіб, в закритому просторі – не більше 10 осіб. Поки залишається під питанням можливість проводити демонстрації.

У період карантину громадським і приватним установам буде заборонений прийом відвідувачів, крім критичних об’єктів інфраструктури. На робочі місця дозволено виходити до 30% колективів.

Кафе та ресторани будуть працювати виключно на винос. Також закриються освітні установи.

Через два тижні жорсткого карантину на два тижні буде введена система “суворого стримування”, в рамках якої економічна діяльність буде обмежена до 50%.

За тиждень в Ізраїлі підтвердили понад 24 тисяч випадків коронавірусу. Станом на 13 вересня з початку пандемії в країні захворіли 153 759 осіб. Активними хворими залишаються понад 38 тисяч пацієнтів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com