Ізраїль завдав ударів по сектору Газа, загинуло понад 20 людей

13.11.2019, 19:53
52021

Другий день тривають обстріли між сектором Газа та Ізраїлем, після того, як ізраїльські палестинці вбили командира угрупування “Ісламський джихад” Баха Абу аль-Ата. У результаті ізраїльського обстрілу вже загинуло понад 20 людей.

Читайте також: Загинув від ворожих обстрілів: на Донеччині помер боєць ЗСУ

Про це пише euronews.

Невелике затишшя, що почалося минулої ночі, було порушено вранці 13 листопада. Так, ізраїльські військові завдають потужних ударів по сектору Газа. Вони б’ють по об’єктах, які на їхню думку належать “Ісламському джихаду”. Ті у відповідь гатять по ізраїльським позиціям. За добу з Гази по території Ізраїлю було випущено понад 150 ракет.

Через сьогоднішні атаки загинули 13 осіб, збільшивши загальну кількість жертв за останні два дні до 23 осіб. Напередодні увечері тіла шести людей шпиталізували до місцевої лікарні Гази Шифа. За інформацією медиків, вони були цивільними особами, які жили в густонаселених районах.

У північній частині міста Газа батько і його два сини ( 25-річний Іслам і 9-річний Амір) були вбиті ізраїльськими вогнем. Їх обстріляли у момент, коли вони прямували до лікарні, щоб відвідати іншого сина, якого поранили раніше.

Крім того, “Ісламський джихад” офіційно підтвердив, що двоє його бойовиків були вбиті в результаті окремих ударів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com