Кабмін погодив нового голову Львівської ОДА

28.12.2019, 17:14
58095

Кабінет міністрів України погодив кандидатуру Максима Козицького на посаду голови Львівської ОДА. Про це повідомляє Liga.net  з посиланням на прессекретаряа прем’єрміністра Діану Давітян.

Читайте також: Володимир Зеленський повідомив, коли відбудеться наступний обмін полоненими

 За її словами, відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в п’ятницю, 27 грудня. Проєкт указу про призначення Козицького буде спрямований президенту Володимиру Зеленському.

38−річний Козицький − директор компанії “Еко−Оптіма”. Згідно з офіційним сайтом, «Еко−Оптіма” − найбільша компанія Західної України, яка займається розробкою і введенням поновлюваних джерел енергії. Його батько Зіновій Козицький − відомий український бізнесмен, власник групи бурових компаній “Горизонти”.

Кандидатура Козицького розглядалася Зеленським ще влітку, коли президент на своїй сторінці в Facebook запропонував українцям допомогти йому з вибором з трьох кандидатур. У 2015 році Козицький безуспішно балотувався до Львівської обласної ради від партії “Самопоміч”.

Нагадаємо, 24 грудня президент Володимир Зеленський повідомив про звільнення голів обласних державних адміністрацій у Закарпатській та Львівській областях.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com