Кадиров назначив винагороду за голову «головного ворога» Степана Бандери

17.03.2022, 12:41
114768

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що головним ворогом російського народу є “представник неонацистського руху в Україні” Степан Бандера, і пообіцяв за його голову грошову винагороду.

Читайте також: Путін назвав свою війну в Україні “успішною”

Кадиров –  звичайний “політичний підлабузник”, адже часто намагається вгадувати, що було б приємно президенту росії Владіміру Путіну, і це озвучує.  Глава Чечні відкрито коментує ходи путінської “спецоперації” в Україні й навіть зухвало  дає поради президенту України Володимиру Зеленському. А ще Кадиров точно знає, від кого “потрібно врятувати українців”.

Днями глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що головним ворогом російського народу є “представник неонацистського руху в Україні” Степан Бандера, і пообіцяв за його голову грошову винагороду в сумі 250 мільйонів  рублів.

“Я вивчив всю схему і тактику цієї неонацистської нечисті й можу з упевненістю сказати, що головним ворогом російського народу є Бандера. Мої бійці зовсім скоро розправляться з ним, а пізніше – з усією іншою нацистською діяльністю”, – заявив Кадиров.

Українці щосили потішаються над цим путінським тупоголовим підлабузником, адже лідер українських націоналістів Степан Бандера був убитий ще 15 жовтня 1959 року у Мюнхені, а Кадиров історії точно не знає.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com