Кадиров призначив заступницею міністра культури Чечні свою 21-річну доньку

2.09.2020, 09:10
83027

Лідер Чечні Рамзан Кадиров призначив свою 21−річну доньку Айшат першою заступницею міністра культури республіки. Про це Кадиров сам повідомив у своєму Telegram.

Читайте також: Володимир Путін присвоїв Рамзану Кадирову нове звання

Він запевняє, що призначення Айшат − “зважене рішення”, бо вона попри свій вік “має величезний досвід управління масштабними проєктами”. Зокрема, дівчина з 18 років очолює чеченський модний дім Firdaws та проводить модні покази в Європі.

“Друзі, Айшат Кадирова призначена на посаду першого заступника міністра культури Чеченської Республіки. Щиро вітаю її з черговою важливою подією в житті! Призначення Айшат на нову посаду – це твердо зважене рішення. Незважаючи на свої молоді роки, вона має багатий досвід керівництва найскладнішими і масштабними проектами, в тому числі і в галузі культури. Протягом останніх років вона успішно очолювала модний будинок Firdaws, колекції якого цінуються і викликають захоплення широкої аудиторії в багатьох країнах. Тут Айшат вже виконала величезну роботу, показуючи через мистецтво всьому світу наші прекрасні звичаї, традиції, розкриваючи неповторний образ чеченської жінки. Останній час Айшат присвятила тісному вивченню сфери культури, активно взаємодіяла і контактувала з відомими і провідними фахівцями в цьому напрямку”, − написав Рамзан Кадиров.

Крім того, у березні цього року чеченський лідер нагородив доньку медаллю “За заслуги перед Чеченською Республікою”, щоб так подякувати їй за “розвиток національної культури та мистецтва”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com