Кадиров жаліється на бандерівців: повідомляють родичам солдатів про їхню смерть в Україні

11.03.2022, 07:00
114142

Українці дзвонять родичам солдатів-окупантів родом із Чечні та інформують їх близьких про смерть військовослужбовців росармії в Україні. Голові Чечні Рамзану Кадирову це не подобається, оскільки, на його переконання, вони нібито живі – але без зв’язку.

Про це інформує РИА Новости

Він заявив, що казати родичам про смерть російського солдата “це мерзенні та низькі методи психологічного впливу”.

Кадиров переконує, що номери мобільних телефонів цих родичів “бандерівські банди” знаходять нібито у відкритих базах даних, при цьому не уточнює, де саме в інтернеті опубліковано поіменний список складу військ, кинутих на війну в Україну з Чечні, та де вказані мобільні номери родичів цих військовослужбовців.

Українські бійці справді часто після вдалих боїв з ворогом збирають російські телефони, які знаходять у небіжчиків, та телефонують у Росію за номерами, які підписані у пристроях “мама” або “тато” – щоб повідомити людей про смерть їх сина в Україні при спробі окупації чужої країни.

“Вони, використовуючи загальнодоступні бази телефонів, обдзвонюють родичів військовослужбовців і повідомляють їм про їхню (солдатів – УП) смерть. Звичайно, це неправда, але родичі часом не можуть додзвонитися до військовослужбовця, тому що він знаходиться на важливому завданні і не може використовувати стільниковий зв’язок”, – заявив Кадиров.

Кадиров назвав повідомлення росіянам інформації про реальні втрати серед окупаційних військ “фашистськими методами”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com