“Кадировці” розстріляли поранених російських солдат поблизу Києва

13.03.2022, 07:55
114344

“Кадировці”, яких очільник Кремля також відправив воювати проти України, розстріляли 12 поранених своїх же російських солдат, яких вони мали відправити до Білорусі на лікування.

Читайте також: Кадирівці розстрілюють поранених рашистів – розвідка

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, посилаючись на дані української розвідки, у прямому ефірі спільного телемарафону UA.

За словами Данілова, “кадировці” вбили російських військових, аби не займатися їхньою евакуацією до Білорусі. 

“Коли ми кажемо про РФ, то я вже неодноразово казав, що це – штучне утворення, це не є єдиний етнос. І сьогодні ми маємо розуміння, коли чеченці вбили 12 поранених росіян, які вони мали відправити до госпіталю Білорусі для того, аби не відправляти на територію Російської Федерації. Це є те ставлення чеченців, які відносяться до росіян, як до людей другого або третього сорту. Сьогодні наша розвідка дала тому підтвердження, коли вони вбили 12 хлопців з РФ, розстрілюючи їх для того, аби не мати клопоту. Оце і вся Росія. Ніякої єдиної Росії не існує – це штучне утворення, яке було утворене 100 років тому”, – сказав Данілов.

Як повідомляє ГУР МО України, сьогодні, 12 березня, близько 16.00 у захопленому окупаційними військами місті Бородянка (Київська область) “кадирівці” розстріляли 12 поранених російських військовослужбовців 36-ї ОМСБр, яких мали евакуювати на територію Білорусі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com