“Кадировці”, що хвалилися захопленням Маріуполя, “героїчні” відео знімали в одному сквері

6.04.2022, 11:40
116793

Більшість відео з Маріуполя, опублікованих главою Чечні Рамзаном Кадировим, зняті в одному міському сквері, попри його заяви, що місто перебуває під повним контролем “кадировців”.

Інформує СлідствоІнфо.

Чи не з перших опублікованих відеозаписів з Маріуполя Кадиров стверджував, що місто вже під їхнім контролем. Втім виявилося, що це далеко не так.

СлідствоІнфо проаналізувало відеозаписи з Маріуполя, які публікував Кадиров у своєму телеграмі. У більшості з них журналісти встановили точні локації, де відбувалася зйомка.

У той час як Кадиров вихвалявся про повний контроль над Маріуполем, його бойовики викладали відео зі Скверу Козацтва на окраїні міста.

Цей сквер розташований в одному з чотирьох районів міста, Лівоборежному. Він найближчий до російських кордонів. На більшості із проаналізованих журналістами відео “кадировці” пересуваються саме цим районом. Тобто про повний контроль міста не йдеться.

Також після критики в бік кадировців про те, що вони не знають, як користуватися безпілотниками, тікток-воїни Кадирова, як їх охрестили у соцмережах за постановочні відео, почали знімати сюжети про роботи із БПЛА.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com