Камалія зізналася, скільки людей допомагає їй по господарству

23.11.2021, 20:00
105620

Найбагатша співачка України Камалія мешкає разом зі своїм пакистанським чоловіком-мільярдером у розкішному особняку під Києвом

Зірка має величезний дім, велику територію з власним господарством, городом та стайнею. Артистка відверто розповіла, скільки людей їй допомагають у господарстві.

В інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” мама двох дочок-близнючок розповіла, що її сім’ю обслуговує один кухар, дві покоївки, гувернантка, і вона має костюмера. Обслуга мешкає на території маєтку Камалії та Мохаммада Захура в окремому будинку.

Читайте також: ЗМІ розповідають про настрої, страждання біженців, які побували на кордоні Білорусі та ЄС

Артистка поскаржилася, що кілька разів стикалася з некомпетентністю обслуги, і їй навіть доводилося звільняти людей.

“Багато разів було через неохайність. Ми люди охайні, гидливі. Там камери просто. Чоловік не знав, – зазначила співачка. – Ганчірку, якою витирається на столі, вона взяла, у неї накапало на підлогу, і цією ж ганчіркою витерла з підлоги”.

Попри те, що дочкам Камалії лише по 8 років, зіркова матуся вже думає, куди їх відправляти на навчання. І, звичайно, це буде закордон. Чоловік артистки наполягає на Великій Британії, але співачці не подобається місцевий ритм і спосіб життя:

“У них там ранок починається: шампанське, потім пішли коктейлі, потім коктейлі, що горять, потім горілка, віскі. Це все протягом дня гулянки. І вони просто лежать уже біля пабів”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com