Канада заборонила в’їзд до країни майже тисячі росіянам, серед яких Путін та його прихвостні

18.05.2022, 16:02
119959

Канада заборонила в’їзд до країни майже 1000 росіян, серед яких Путін та його прибічники. Таке рішення було ухвалено на тлі російської агресії проти України.

Читайте також: Операцію розробляє особисто Путін: окупанти бояться форсувати Сіверський Донець на Луганщині, бо знають, що загинуть

Про це повідомив міністр громадської безпеки Канади Марко Мендічіно у своєму Tвіттері.

Перед обличчям жорстокої атаки режиму Путіна, Канада стоїть на стороні України – і ми притягнемо Росію до відповідальності за її злочини. Ось чому ми оголосили, що забороняємо приблизно 1000 росіянам, зокрема Путіну та його спільникам, в’їзд до Канади”, написав Мендічіно.

За його словами, до списку ввійшли всі особи, проти яких вже було запроваджено санкції Канади за їхню роль у вторгненні.

“Тепер вони будуть недопущені до нашої країни. Це один із багатьох способів притягнення Росії до відповідальності. Ми й надалі підтримуватимемо Україну в скрутний час і гарантуємо, що відповідальні за незаконне, аморальне та іредентистське вторгнення до України не знайдуть безпечного притулку в Канаді”, – наголосив міністр.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com