Кандидати у президенти врешті узгодили формат проведення дебатів

13.04.2019, 10:42
20726

Команди Зеленського та Порошенка нарешті обговорили та узгодили формат проведення єдиних дебатів на стадіоні ” Олімпійський” 19 квітня.

Читайте також: “19 квітня о 19:00”: ЗеКоманда випустила проморолик президентських дебатів

Представники виборчих штабів кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського обговорили на стадіоні “Олімпійський” формат дебатів. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив заступник гендиректора спорткомплексу Віктор Анісімов.

“Відбувся плідний діалог. Ми виробили формат заходів, які будуть проходити і будуть проводитися кожним з кандидатів. Формати трохи відрізняються один від одного. Подробиць я розповісти не можу. З одного боку, є певна комерційна таємниця, з іншого боку, це пов’язано з певними заходами безпеки, так як заходи будуть проходити за участю глави держави і кандидата на посаду президента України”, – сказав він.

За словами представника спорткомплексу, “на сьогоднішній день на всі 100% оптимізовані всі ресурси стадіону”, щоб провести дебати на найвищому рівні. “На 19 квітня було подано дві заявки від обох кандидатів. Фактично вони призначені на вечір, хоча одна з сторін пропонувала провести захід 19 квітня вдень, а потім продовжити все це ввечері. Але в даній ситуації це не офіційні дебати, які передбачені законом, це захід, який організовується виборчими штабами в рамках передвиборної агітації”, – наголосив Анісімов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com