“Категорично заборонено”: Росія не оприлюднить списки загиблих внаслідок удару по ПТУ Макіївки

10.01.2023, 10:01
133886

Росія не публікуватиме списки загиблих мобілізованих внаслідок удару по ПТУ у тимчасово захопленій Макіївці на Донеччині.

Читайте також: Оголені фото та Mercedes з іменними знаками: у ДПСУ прокоментували розкішний відпочинок своєї речниці за кордоном

Про те, що офіційну інформацію про загиблих не оприлюднять, заявив у інтерв’ю військовий російський комісар Олексій Вдовін.

“Списки ніякі публікуватись не будуть. Вся наявна інформація у військових комісаріатах доводиться персонально членам сімей військовослужбовців – або при зверненні, або, по ряду військовослужбовців, здійснюється оповіщення персонально співробітниками військових комісаріатів”, – сказав військовий комісар Самарської області.

Він додав, що списки загиблих військовослужбовців не публікуватимуть, тому що цими даними нібито “зможуть скористатися іноземні розвідки”.

“По-перше, це персональні дані, по-друге, це, звичайно, робота для іноземних розвідок, виявлення та проведення провокаційних заходів родичів військових. Категорично заборонено”, – додав Вдовін.

Додамо, що мобілізованих росіян із Самарської області, перед відправкою на війну до України, благословили хрестом, викраденим із Луганська. За 40 днів до удару по ПТУ №19 у тимчасово захопленій росіянами Макіївці на Донеччині й провели обряд.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com