Катували та жорстоко вбили: у лісі знайшли труп 23-річного опонента одіозного нардепа Пашинського

27.07.2019, 21:51
34796

26 липня поблизу села Липляни Малинського району Житомирської області виявлено тіло убитого 23-річного жителя Коростеня Іллі Обіхода на прізвисько ″Француз″. Про це повідомляє “Страна“.

Читайте також: Мільйони готівки, земельні ділянки та елітні авто і квартири: які статки нажив скандальний нардеп Пашинський

За даними ЗМІ, чоловік пов’язаний з передвиборчою кампанією по мажоритарному округу в Коростені, за яким балотувався скандальний народний депутат від ″Народного фронту″ Сергій Пашинський.

Відзначається, що Ілля Обіход зник 28 червня після того, як допоміг супротивникам Пашинського підібрати клонів-однофамільців – Михайла Пашинського і свого товариша по службі Івана Пашинського.

Однак обидва однофамільця зняли свої кандидатури 26 червня без пояснення причин. За інформацією видання, з обома нібито ″жорстко″ поспілкувалися люди з охорони Сергія Пашинського.

Знайомі Іллі Обіхода також заявили ″Стране″ про свої підозри з приводу його зникнення – у них були побоювання, що ″Француза″ вбили люди, які працюють на Сергія Пашинського.

За даними джерел в поліції Житомирської області, тіло Іллі Обіхода знайдено в лісопосадці – воно було присипане землею.

Перед смертю хлопця явно катували – він був майже догола роздягненим, у нього зламана щелепа. На голову чоловіка вбивці натягнули пластиковий мішок.

Читайте також: Сергій Пашинський покинув Україну

За попередньою інформацією, ″Француз″ був убитий пострілом в спину. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1, ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Сергій Пашинський вже відреагував на інформацію. Він заявив, що не причетний до жорстокого вбивства 23-річного хлопця.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com