Керував “Українським вибором”, займався юридичним супроводом партії Шарія: Чорновол “відкопала” політичне мунуле Слуги народу Качура

4.11.2019, 20:32
50463

Екснардепка від ″Народного фронту″ Тетяна Чорновол помстилася владі за кримінальну справу проти депутатки Софії Федини – ″відкопала″ у ″Слузі народу″ людину з оточення кума Путіна Віктора Медведчука. Відповідну інформацію Чорновол розмістила на своєму сайті.

Читайте також: Нардепу від “Слуги народу” погрожують депутати з команди Порошенка

Так, депутатка заявила, що ″людиною Медведчука″ є нардеп Олександр Качура. Раніше обранець очолював Солом’янську організацію “Українського вибору” – Всеукраїнського громадського руху, який заснував Медведчук.

Чорновол виклала світлину з Качурою, яка мала би стати підтвердженням її слів.

Водночас інформація з бази реєстрації підприємств, яку публікує Чорновол, засвідчує, що свого часу Качура був керівником ″Українського вибору″. До і після нього цю посаду обіймав сам Медведчук.

Також Чорновол заявила, що Качура займався юридичним супроводом партії скандального блогера Анатолія Шарія.

Ексдепутатка стверджує й те, що ″слуга народу″ був фігурантом кримінального провадження – його підозрювали у відмиванні грошових коштів як бенефіціара інформаційного агентства ″Українська позиція″. Цьогоріч суд виносив постанови, що стосувалися Качури. Проте після виборів справу закрили.″″

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com