Керуючий садибою в Межигір’ї приховав доходи в декларації

15.05.2019, 20:17
25076

За 2018 рік ГО НПУ Межигір’я офіційно задекларувало 3 мільйони гривень благодійних внесків. Ця сума у 12 разів менша, аніж сума доходів колишньої резиденції Януковича, раніше озвучена ″комендантом″ Межигір’я Денисом Тарахкотеликом в інтерв’ю ЗМІ. Про це в середу, 15 травня, повідомляє ″Наш Київ.″

Читайте також: Мільйони готівки, земельні ділянки та елітні авто і квартири: які статки нажив скандальний нардеп Пашинський

Видання отримало у своє розпорядження копію декларації НПУ Межигір’я за 2018 рік, згідно з якою розмір отриманої благодійної допомоги сягав 3 007 406 грн, а внески членів організації – 36 043 грн. При цьому на утримання об’єкта було витрачено 3 070 062 грн.

У той же час у різних інтерв’ю, що вийшли за останні декілька місяців, Денис Тарахкотелик неодноразово заявляв, що сума доходів Межигір’я становить від 32 до 36 млн грн, які повністю йдуть на утримання комплексу. Тож офіційно задекларована виручка як мінімум у 10-12 разів менша від публічно заявлених даних.

Утім, озвучена сума також може бути істотно занижена.

З рослідування журналістів, що  опубліковано минулого тижня, де вони проаналізували структуру доходів і витрат нинішніх керівників Межигір’я і прийшли до висновку, що сума реальної виручки може перевищувати 50 млн грн. При цьому експерти АРМА вважають, що остаточна сума може досягати 100 млн грн на рік.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com