Кілька мін вибухнули на кордоні України та Білорусі: що сталося (фото)

29.08.2023, 19:32
145881

На залізничному мосту на кордоні України та Білорусі в ніч проти 29 серпня вибухнули одразу кілька мін. Пошкоджене залізничне полотно зняли на фото.

Читайте також: Санкції запрацювали: Росія евакуює виробництво свого “Суперджета” в ОАЕ

Про це повідомляє моніторинговий телеграм-канал “Беларускі Гаюн” із посиланням на білоруські провладні канали.

В опублікованих заявах йдеться, що близько 3:30 на залізничному мосту за 800 м від білоруської станції “Словно” здетонували кілька протитанкових мін ТМ-62М.

Опубліковане також фото, де видно зруйноване залізничне полотно на мосту прямісінько на кордоні Білорусі з Україною. Зокрема, на знімку помітно білоруський прикордонний стовп. Фото було зроблене з білоруської території в напрямку української.

Чому вибухнули міни: що кажуть в Україні

Білоруські пабліки повідомляють, що причиною детонації мін став удар блискавки. Внаслідок вибухів була пошкоджена опора залізничного мосту та зруйновано полотно в обидва боки. Інформації щодо постраждалих немає.

Речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко підтвердив білоруський службі “Радіо Свобода” детонацію мін “в одному напрямку поблизу лінії кордону” від удару блискавки.

“За інформацією, якою я володію, ніхто не постраждав. Окремо додам, що діє обмеження пересування громадян на кордоні, особливо поблизу лінії кордону. Тому мінні загородження на окремих напрямках, важливих для безпеки України, загрожують лише тим, хто хоче прийти до нас із війною”, – наголосив Демченко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com