Кількість членів тероборони має сягати 2 мільйони осіб – РНБО

11.02.2022, 23:04
111242

Кількість членів сил територіальної оборони в Україні має сягати 2 млн осіб для захисту країни в разі нового вторгнення військ Російської Федерації, стягнутих до кордонів України.

Читайте також: Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції проти телеканалів “Наш” та “Максі-ТВ”

Про це Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов сказав у Харкові після засідання виїзного засідання РНБО, пише Уніан.

Секретар РНБО розповів, що сьогодні було розглянуто питання про стан виконання закону України про основи національного супротиву, який набув чинності 1 січня 2022 року.

“З відповідного питання були прийняті протокольні доручення, які поставив президент. Було проголосовано: усі члени Ради нацбезпеки та оборони підтримали це питання. На сьогоднішній день ми маємо максимально збільшити кількість наших військових, які будуть займатися питанням територіальної оборони”, – сказав Данілов.

Зокрема, за його словами, сьогодні на засіданні у Харкові, “головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний поставив завдання – кількість членів територіальної оборони має сягати 2 млн громадян нашої країни, які готові будуть захищати нашу країну у разі необхідності”, – наголосив Данілов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com