Кількість людей заражених COVID-19 у світі сягнула пів мільйона

26.03.2020, 20:18
67668

Загальна кількість людей у світі, яким діагностували зараження новим коронавірусом, зросла до 500 тисяч людей. Про це йдеться у даних від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Гопкінса, який відстежує виявлені випадки зараження коронавірусом по всьому світі.

Читайте також: Китайські вчені з’ясували, при якій температурі гине коронавірус

Лідером за кількістю заражених лишається Китай (81,5 тисячі), однак там цифра майже не зростає, тоді як країни Заходу усе більше виявляють випадки інфікування коронавірусом.

Майже наздогнала Китай за кількістю заражених Італія. Там вже відомо про 75 тисяч випадків інфікування і цифра ця продовжує зростати. Неабияк продовжує поширюватися хвороба в США (70 тисяч) та Іспанії (56 тисяч). Замикає першу п’ятірку країн із найбільшою кількістю хворих Німеччина (40 тисяч).

Водночас, майже 120 тисяч людей по всьому світу вже вилікувались від коронавірусної інфекції. Понад 20 тисяч людей померло від цієї хвороби.

Станом на ранок 26 березня в Україні вже 156 підтверджених випадків, повідомляє Міністерство охорони здоров’я, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. Лідерами заражень є Чернівецька область (42)  та місто Київ (34).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com