Кім Чен Ин заявив, що “має законне право” знищити Південну Корею

9.02.2024, 15:32
153949

Лідер північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що “має законне право” знищити Південну Корею. Що більше – Пхеньян посилюватиме армію й готуватиметься до окупації сусідньої країни у разі початку війни.

Читайте також: В Лаврі назавжди позбудуться “руского міра”: Київрада ухвалила історичне рішення

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на корейське центральне інформаційне агентство KCNA.

Кім Чен Ин виключив концепцію мирного об’єднання з національної політики своєї держави. З його слів, “маріонетки” Сеула відкинули зусилля Пхеньяна щодо співпраці та мають намір поглинути свого сусіда.

Північнокорейський лідер наголошує, мовляв, вважає правильним назвати Південну Корею “основним ворогом” і виходячи з цього “її можна атакувати та знищити в будь-який час”.

“Визначення південнокорейських маріонеток найшкідливішим і незмінним головним ворогом та рішення про окупацію їхньої території в разі надзвичайної ситуації як національної політики  є розумним заходом для вічної безпеки нашої держави, миру та стабільності в майбутньому”, – сказав Кім Чен Ин.

Слід зауважити, що днем раніше KCNA повідомило, що парламент КНДР скасував закони про економічну співпрацю з Південною Кореєю, вбивши клин між сусідами ще глибше.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com