“Кінець – мене тр*хає жирний дід”, – зірка серіалу “Школа” розповіла, як її зґвалтували в Москві

2.04.2021, 21:32
96121

Українська акторка та модель, зірка серіалу “Школа” Ліза Василенко зізналася у приголомшливих речах.

Читайте також: У Маріуполі 23-річний молодик зґвалтував підлітка

Так, у інтерв’ю YouTube-каналу “Пушка” знаменитість вперше розповіла, як її зґвалтували у 17 років, пише ТСН.

Інцидент стався у Москві. Там Ліза потрапила до компанії ескортниць. На дні народженні однієї з них Василенко щось підсипали у коктейль.

“У мене немає половини спогадів. У мене є початок і кінець. Початок – я сиджу, п’ю, кінець – мене тр*хає жирний дід. Мене зґвалтували. Я пам’ятаю просто, що він зверху, він величезний, а я не можу вилізти… Навіть якщо мама дивитиметься це інтерв’ю, вона почує це вперше”, – сказала зі сльозами на очах Ліза.

Артистка пригадує, що вона плакала, кричала, ґвалтівник встав, він, за словами Лізи, перебував під дією якихось важких препаратів. Чоловік розбив телефон Василенко, а вона встигла голою вибігти на вулицю.

“Зупиняється таксі, я не знаю, на що чекати у цей момент. Я дивилася на таксиста і думала, що все закінчиться ще гірше. Але він саджає мене назад і говорить: “Я все розумію. Скажи, куди вести, я просто довезу, аби ти була цілою”. Тоді я ох*рєла, що ще є люди хороші”, – поділилася Ліза.

Таксист довіз Василенко до тої дівчини, у якої вона жила і в якої був день народження. Натомість знайома заявила, що Ліза принижує її друзів, що підводить їх. Наступного ранку Лізі привезли як вибачення новий IPhone.

На запитання ведучої, чому Ліза не написала заяву до поліції, вона відповіла: “Я була сама. Я не знала, що мені робити. У мене не було на той період друзів. У мене був мій аб’юзивний хлопець, який мене п*здив, і батьки, які мене не розуміли. У мене нікого більше не було”, – пояснила Василенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com