“Кінець”: в українських містах поширюють борди у стилі Порошенка

15.04.2019, 09:31
20928

Бігборди в стилі президентської кампанії Петра Порошенка з написом “Кінець” почали поширювати на українських носіях зовнішньої реклами. Відповідні фото публікують користувачі Facebook.

Читайте також: “Головне – не втратити країну”: у Порошенка з’явилися нові білборди (фото)

Речник Нацполіції Ярослав Тракало у коментарі “Українській правді” заявив, що така зовнішня реклама розміщена з порушенням законодавства.

“За попередньою перевіркою, ця зовнішня реклама розміщена із порушенням законодавства. Адже не містить інформації про установу, що здійснила друк, тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника цих матеріалів”, – зазначив він.

За словами речника, наразі поліція проводить перевірку по всіх регіонах, де виявлено розміщення політичної реклами такого змісту. “Відповідно до частини 2 статті 212-13 КУпап, розповсюдження зовнішньої реклами без зазначеної в законодавстві інформації – тягне за собою накладення штрафу. На осіб, які розмістили таку політичну рекламу з порушенням законодавства, будуть складені відповідні адмінматеріали”, – додав Тракало. За його словами, самі борди комунальні служби знімуть.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com