Ківа вимагає, щоб у поліції розслідувати переписку Яременко з повією

31.10.2019, 17:53
49848

Депутат від фракції ″Опозиційною платформи – За життя″ Ілля Ківа написав депутатське звернення до глави Нацполіції Ігорю Клименко з вимогою розслідувати факт листування нардепа “Слуги народу” Богдана Яременка з повією. Про це Ківа написав у своєму Facebook.

Читайте також: У Мережі глузують з нардепа від партії Медведчука, який мастурбував у Раді (фото, відео)

Він нагадав, що незважаючи на бажання “слуг” легалізувати наркотики і проституцію, останні донині знаходяться поза законом. Тому в діях Яременко може бути склад злочину.

Ківа опублікував копію свого звернення. У документі депутат закликає Нацполіцію ретельно перевірити інформацію щодо секс-скандалу за участю Яременко.

На думку Ківи, голова Комітету з питань зовнішньої політики Яременко в першу чергу зобов’язаний піклуватися про міжнародній репутації України, а не ганьбити її.

″З огляду на вищевикладене, вважаю, що ми зобов’язані невідкладно розслідувати ситуацію і дати правову оцінку діям Яременко″, – написав опозиціонер.

У разі підтвердження викладених у зверненні фактів Ківа зажадав внести відомості про вчинення кримінальних злочинів до Єдиного реєстру досудових розслідувань, провести досудове розслідування і за його результатами притягнути всіх винних до відповідальності.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (1)

  • скотиняка

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com