Кличко оглянув будинки, які відремонтували після російських обстрілів

9.11.2022, 23:21
130797

Відновлення декількох столичних будинків, які найбільш постраждали від російських обстрілів, практично завершено, люди повертаються у свої оселі. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко після перевірки ходу ремонтних робіт.

Читайте також: «Атаки на критичну інфраструктуру показали справжнє обличчя цієї війни. Це геноцид», – Віталій Кличко німецькому N-TV

«Друзі! На початку літа ми розпочали відновлювальні роботи 16 найбільш пошкоджених обстрілами російських варварів житлових будинків. Сьогодні вже оглянув будинки на проспекті Свободи та вулиці Ірпінській, де роботи практично завершили. І люди повертаються в свої помешкання. До кінця року завершать і ремонтні роботи в трьох будинках поруч (на проспекті Свободи та вулиці Межовій), що також зазнали ушкоджень від вибухової хвилі. Там ремонтують та утеплюють фасад і здійснять часткові ремонти у квартирах, де це необхідно», – заявив Віталій Кличко.

Він відвідав п’ятиповерховий будинок на проспекті Свободи в Подільському районі, який постраждав у березні цього року, коли снаряд розірвався на відстані 4 метрів від його стіни. За словами Кличка, на сьогодні на об’єкті практично завершили будівельні роботи: фасад повністю відремонтовано та утеплено, відновлені внутрішні інженерні мережі, майже завершений ремонт квартир та місць загального користування, які зазнали ушкоджень.

Ремонт 29-поверхового будинку на вулиці Ірпінській, у двір якого наприкінці березня потрапила російська ракета, також завершено.

«На сьогодні повністю відремонтували фасад та місця загального користування. Практично завершили ремонти пошкоджених квартир та відновлення інженерних мереж. Відремонтували ліфти в 3 та 4 під’їздах», – повідомив мер Києва.

Віталій Кличко зазначив, що загалом у столиці ракетними обстрілами пошкоджені понад 650 інфраструктурних об’єктів та житлових будинків. На відновлювальні роботи столиця виділила з резервного фонду міського бюджету майже 600 мільйонів гривень. Іще 200 мільйонів виділив уряд.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com