Кличко передав боксерські рукавиці зі своїм автографом, які мають розіграти серед учасників збору на бандерпечі

7.09.2022, 15:01
127047

Віталій Кличко підтримав волонтерську ініціативу «Української команди» «Тепло на фронт» і передав боксерські рукавиці зі своїм автографом, які мають бути розіграні серед тих, хто задонатить на бандерпечі для захисників, передає сайт «Української команди».

Читайте також: Віталій і Володимир Кличко оригінально подякували полякам за безпілотник: “Спасибі за Байрактар!”

«Я приєднуюсь до волонтерської ініціативи «Української команди» по обігріву тисяч військових. Це виготовлення бандеропечей для захисників на передовій. Також передаю ось такі боксерські рукавиці з автографом, які будуть розіграні серед тих, хто задонатив на печі», – заявив Віталій Кличко.

Він наголосив, що напередодні холодів важливо забезпечити воїнів теплом, і закликав долучатися до волонтерської ініціативи з постачання бандерпечей на фронт.

«На дворі стає холодніше. Готуємось до опалювального сезону. Але важливо також обігріти наших захисників. Друзі! Передайте своє тепло нашим воїнам! Нашим буде тепло – ворогам пекло!» – зазначив Кличко.

Як повідомляє сайт «Української команди», у розіграшу братимуть участь усі донати, зроблені з моменту запуску акції «Тепло на фронт». Переможців буде декілька, їх визначатиме один із сервісів рандомних чисел. Долучитися можна за посиланням.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com