Кличко, Садовий, Бойченко: про кого з мерів найбільше говорять під час війни, – рейтинг

23.05.2022, 23:05
120361

Під час війни найбільше говорять про мера столиці Віталія Кличка, мера Львова Садового і мера Маріуполя Бойченка. Про це свідчать результати рейтинги видання «Главком».

Читайте також: У лікарні Дніпра померла 11-річна дівчинка: потрапила під обстріл росіян на Луганщині

Щоб з’ясувати актуальний рівень медіаприсутності українських мерів, «Главком» використав сервіси пошуковика Google. За кількістю згадок із 24 лютого 2022 року по 23 травня визначалося відповідне місце політиків у списку.

«Беззаперечним лідером рейтингу став столичний мер. Віталій Кличко постійно тримав руку на пульсі Києва навіть у найскладніший період загрози оточення російськими військами. Це було топтемою світових медіа перші півтора місяця війни», – зазначили у виданні.

Журналісти додали, що увага була прикута до Віталія Кличка через його особисту присутність на місцях руйнувань від обстрілів.

«Міський голова Києва особисто виїжджав на місця руйнувань внаслідок ворожих обстрілів та постійно інформував киян про поточний стан речей в місті, заспокоюючи містян», – йдеться в матеріалі.

Друге місце у рейтингу посів мер Львова Андрій Садовий, третє – мер Маріуполя Бойченка. Далі у рейтингу Іван Федоров, міський голова Мелітополя, Анатолій Вершина, міський голова Павлограда, Ігор Терехов, міський голова Харкова, Олександр Лисенко, міський голова Сум, Руслан Марцінків, міський голова Івано-Франківська, Борис Філатов, міський голова Дніпра та Ігор Поліщук, міський голова Луцька.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com