Кличко у Мережі звернувся до Зеленського (відео)

30.07.2019, 23:22
35210

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) і мер міста Києва Віталій Кличко звернувся до президента України Володимира Зеленського після того, як глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличко втратив контроль над столицею.  Відеозвернення Віталія Кличка опубліковано у Facebook.

Читайте також: Гройсман у відпустці, Кабмін не знає, що робити з Кличком

За словами мера столиці, все, що наговорив пан Богдан – повна нісенітниця.

Кличко заявив, що звертається до президента та зазначив, що якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Богдан, то про нові стандарти немає сенсу говорити.

Також Кличко зазначив, що Київрада працює прозоро і ефективно.

″Якщо коротко, Київрада працює прозоро і ефективно, без ″смотрящих″ – мовою керівника вашого офісу. Друге, я не керівником БПП. Третє – кому пропонували гроші? Прізвища, хто, навіщо? Якісь плітки – це безпідставна брехня. І також маніпуляція законами і Конституцією – все це дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівника офісу глави держави?″, – заявив він.

Також Віталій Кличко зазначив, що не тримається за ″крісло″ і ″посаду″.

″І останнє, я не борюся за крісло. Мені не потрібна посада. Я борюся за наше місто, за країну, за самоврядування, киян. За можливість вибирати людини відповідального виключно перед киянами″, – заявив мер столиці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com