Кличко відвідав новий сучасний корпус столичної клініки (фото)

1.10.2020, 20:25
85580

Мер Києва Віталій Кличко у четвер, 1 жовтня, відвідав новий корпус клініки Оберіг. Про це він повідомив у Мережі.

Читайте також: Кличко офіційно став кандидатом у мери Києва

“Відвідав сьогодні новий корпус клініки Оберіг, що звели в столиці в рамках успішної співпраці приватного інвестора і міської влади. Завдяки реалізації цього інвестпроекту в Києві з’явився сучасний медичний заклад, де можуть отримувати медичну допомогу не тільки кияни, а й пацієнти з усього світу”, – написав Кличко у Facebook.

За його словами, інвестор вклав у проект майже мільярд гривень. З них – 13,6 млн гривень на розвиток міста – поліпшення матеріально-технічної бази медичних закладів Києва, ремонти відділень, закупівлю медичних меблів та обладнання.

Тільки в цьому році Оберіг заплатить ПДФО на понад 60 млн грн. А реалізація проекту дозволила створити близько 500 нових робочих місць.

“У клініці є найсучасніше обладнання для променевої терапії, яке дозволяє здійснювати точність опромінення. Також обладнання для раннього виявлення раку і оперативних втручань. У клініці провели вже восьму трансплантацію печінки і збираються трансплантувати нирку”, – розповів Кличко.

Також у новому корпусі клініки відкрили відділення для лікування хворих на коронавірус на 20 ліжок. І планують облаштувати ще одне таке відділення.

Кличко повідомив, що в Києві до інвестиційного конкурсу готуються ще кілька проектів з будівництва медустанов у Печерському, Дніпровському та Шевченківському районах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com