КМДА провела тендер із закупівлі алкоголю на майже 100 тисяч грн: столична влада прокоментувала

16.10.2023, 18:32
148357

Київська міська державна адміністрація (КМДА) оголосила тендер на закупівлю міцних алкогольних напоїв на суму 100 200 гривень.

Читайте також: У Кривому Розі ексдепутат від “Опоблоку” вистрелив у собаку на очах у дітей (відео)

Інформація про це оприлюднена на сайті системи публічних закупівель Prozorro.

За даними тендеру, замовником виступило Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) “Київський культурний кластер”.

“Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 09 жовтня 2023  —  31 грудня 2023”, – йдеться у даних Prozorro.

У відкритих торгах перемогла копманія ТОВ “Приват-Алко Трейдінг”, яка запропонувала вартість закупівель у 97 999 тис. грн.

У КМДА прокоментували закупівлю алкогольних напоїв 

Як розповіли у Київській міській державній адміністрації, алкогольні напої, на які КП “Київський культурний кластер” оголосило тендер, купуються для барів чотирьох муніципальних кінотеатрів столиці – “Краків”, “Лейпциг”, “Флоренція” та “Імені Т.Г. Шевченка”.

Тендер передбачає закупівлю алкогольних напоїв коштом комунального підприємства для ведення господарської діяльності, на яку є ліцензія, а не з міського бюджету.

“Тому закупівля алкогольних напоїв здійснюється винятково для зазначених закладів і лише для сервісного обслуговування відвідувачів. Асортимент вказаної продукції поповнюється в разі потреби та у відповідних обсягах”, – пояснили у КМДА.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com