Коломойський посперечався з Шустером у прямому ефірі (відео)

21.09.2019, 11:18
43036

Бізнесмен Ігор Коломойський в ефірі програми Свобода слова звинуватив її ведучого Савіка Шустера в привласненні 2,3 мільйона доларів. Словесний конфлікт між олігархом і ведучим зайняв приблизно 10 хвилин телепередачі.

Читайте також: Шустер повертається на українське ТБ з політичним ток-шоу

Коломойський, який був присутній у студії в телефонному режимі, стверджував, що ведучий під час співпраці з телеканалом 1+1 нібито взяв гроші за виробництво 10 програм і не виконав умови.

Шустер нагадав, що у 2015 році його програма була знята з ефіру телеканалу 1+1 за кілька хвилин до початку. У свою чергу, Коломойський звинувачує його в тому, що журналіст взяв гроші за появу в програмі певних гостей, чим порушив умови договору.

″Я прийняв рішення подати до суду на Коломойського про захист честі і гідності, і, врешті-решт моєї професійної придатності″, – сказав Шустер.

Окремо він також продемонстрував відео інтерв’ю екс-нардепа Олега Ляшка, який запевняв, що програму з ефіру було знято через нього, оскільки Шустер запросив його, а Коломойський нібито телефонував йому і просив не приїжджати в студію.

Під кінець ефіру подзвонив сам Коломойський, який заявив, що готовий судитися з Шустером.

У відповідь на звинувачення Шустер запросив до студії юриста Павла Єлізарова зі словами: “Ось зараз вам Павло віддасть гроші, контракти все”.

Єлізаров заявив: “Ігоре Валерійовичу, ми будемо дуже раді вас бачити в суді. Ось тут у нас є контракт, який ми з вами підписали на три роки. Ми передавали вам сигнал, і ви цей сигнал не трансформували і не показували” .

На цьому словесний конфлікт не закінчився. Через деякий час Єлізаров додав: “Ігоре Валерійовичу, я заасфальтують дорогу до Маріуполя за 10 мільйонів, які ви нам повернете. Позов на 10 мільйонів”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com