Коли Італія може припинити військову допомогу Україні – у Міноборони відповіли

9.10.2023, 12:33
147964

Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто заявив, що військова допомога Україні “не може бути необмеженою”, водночас зазначивши, що Італія й надалі планує підтримувати Україну на тлі повномасштабного вторгнення Росії доки це не почне призводити до спустошення власних оборонних запасів його країни.

Читайте також: Росіяни планують запустити рекордну кількість кількість дронів-камікадзе по Україні, – Ігнат

Про це італійський міністр сказав в інтерв’ю виданню Fanpage.

“Італійська підтримка завжди була переконливою з політичної точки зору, але вона ніколи не була необмеженою з точки зору можливостей вкладу. З технічної точки зору це обмеження кількості, в той час як з точки зору прийняття політичних рішень нічого не змінилося”, – заявив Крозетто.

Водночас Гвідо Крозетто вважає, що на фронті настав стратегічний глухий кут, у зв’язку з чим справ йде до “політичного вирішення конфлікту”.

“Москві ніколи не вдасться завоювати націю, на яку вона напала. Ми є свідками неможливості вирішення конфлікту на полі бою. Тому ми продовжуємо допомагати тим, хто правий, але кожен день аналізуємо більш вигідні тактики для побудови діалогу, досягнення миру і початку відновлення захопленої і розчленованої території”, – пояснив міністр оборони Італії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com