“Коли вже хоч одна рука буде відрубана?” – ветеран АТО звернувся до Порошенка (відео)

24.03.2019, 11:44
17810

Колишній командир саперного взводу 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї механізованої бригади Анатолій Фатєєв записав відеозвернення президенту Петру Порошенку, у якому висловив своє невдоволення відсутністю покарання для корупціонерів.

Читайте також: “Я виносив з поля бою вбитих, тому що зброя неякісно зроблена в “Укроборонпромі”. Скільки ви вкрали?”, – ветеран АТО до Порошенка (відео)

“Я висловлюю величезне невдоволення вашими діями і вашою політикою, які допомогли прийти до влади казнокрадам. Я як ветеран вам заявляю, що це – через ваше поблажливе ставлення до Ваших цих “любих друзів”, які присмокталися до державного корита і смокчуть з народу гроші, як кровопивці, а тим більше з армії, хлопців, які воюють на старій техніці… Зла не вистачає на все це. Коли-небудь ми доберемось до всіх цих казнокрадів і не руки будемо їм відрубувати, а голови, якщо у вас не вистачає розуму, совісті й честі зробити це.

Хочу запитати, коли вже хоч одна рука буде відрубана? Ось у мене відрубані дві ноги, на війні, міною. Хоч одна рука?” – звернувся Фатєєв до Порошенка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com