“Колишніх наркоманів не буває”: Анджеліна Джолі здивувала шанувальників дивним виглядом (фото)

16.03.2019, 17:47
16683

Популярна голлівудська актриса Анджеліна Джолі налякала шанувальників зовнішнім виглядом. Зірка дала привід для пересудів після того, як її зняли в Лос-Анджелесі одну в людному місці.

Читайте також: Дженніфер Лопес знову виходить заміж

На діловій зустрічі в Беверлі-Хіллз актриса з’явилася в легінсах, туфлях-човниках на підборах, мереживному топі і піджаку. Пікантний образ Джолі підкреслила шкіряною сумочкою. І все – у чорному кольорі. Про це повідомляє Daily Mail.

Голлівудська зірка зібрала волосся в пучок і використала мінімум косметики. На зустріч зірка приїхала разом зі своїм охоронцем. З ким саме зустрічалася актриса, невідомо.

Фанати Анджеліни Джолі перелякалися через її обличчя. Воно виглядало дуже втомленим – бліда шкіра, синці під очима, мімічні зморшки. Користувачі зазначили в соцмережах, що і вираз обличчя актриси досить похмурий.

Розкритикували інтернет-користувачі і зайву худорлявість знаменитості.”Що з обличчям, Енджі? Вона або не виспалася, або під чимось”, “Джолі виглядає дуже сумною! Переживаю за неї”, “Очі якісь дивні”, “та й дурневі зрозуміло, колишніх наркоманів не буває, звідти і худоба така”, – висловилися вони.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com