Колишній балерині вдалось зменшити талію без операцій

27.05.2023, 21:24
141272

Колишня мексиканська балерина Рут Лужан зменшила свою талію до 11,8 дюймів (29,9 см) без операцій.

Про це пише ТСН.

Читайте також: Маша Єфросиніна поділилась секретами стрункої фігури

У 26-річної жінки в 19 років було діагностовано синдром гіперлаксії – рідкісний стан, при якому зв’язки, що підтримують суглоби, більш розтягнуті.

Її вчитель балету першим помітив, що з її рухами щось не так, і порадив звернутися до лікаря. Після її початкового шоку від того, що їй поставили діагноз “гіперрозслабленість”, вона пережила своєрідний процес скорботи.

“Мені стало так сумно, – сказав Рут. “Бо цей стан ніколи не дозволить мені знову носити пуанти”.

Проте її новий образ – це далеко не просто вірусна модна примха, яка набрала мільйони переглядів у різних соціальних мережах.

Лікарі Лужан вперше запропонували їй носити корсети, щоб захистити м’язи та зв’язки та уникнути хворобливих симптомів, таких як втома та скутість із клацаннями у суглобах.

Дотримуючись вказівок лікаря, вона почала носити корсети під повсякденним одягом. Спочатку вона вагалася, але потім їй почав подобатися вигляд пісочного годинника, який він надавав їй.

“Практика дала мені більше впевненості та любові до себе. Я почуваюся здатною формувати своє тіло так, як хочу, і я пишаюся тим, який маю вигляд”, – зізналася вона.

У результаті Рут вдалося звузити талію до 29 см. Повідомляється, що носіння туго зашнурованих корсетів також допомогло 24-річній дівчині покращити поставу.

Тепер вона демонструє крихітну талію своїм 1,3 мільйонам підписникам у соціальних мережах, одягнувши барвисті вбрання та демонструючи свої навички акробату.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com