Маша Єфросиніна поділилась секретами стрункої фігури

14.05.2023, 22:22
140542

Українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна поділилася з шанувальниками, що дозволила собі вирушити у оздоровчий ретріт.

Читайте також: Розкрито причину багаторічної ворожнечі Фреймут та Єфросиніної: не поділили гендиректора

Як розповіла зірка на сторінці в Instagram до гармонійного стану душу і тіло вона приводить у Туреччині. Маша показала, чим протягом цього часу харчувалася і як очищувала організм.

“Зелена дієта складається зі споживання лише всього зеленого та, звісно, рослинного. Є ствердження, що саме такі продукти запускають всі очищувальні механізми в організмі. Плюс наші органи , які відповідають за детоксифікацію і які завжди зайняті тим, що мають перетравлювати їжу, відпочивають від надходження важкої їжі”, – поділилася ведуча.

Єфросиніна розповіла, що через постійний стрес та втому вона набрала зайві три кілограми, які планує скинути за допомогою своєї детокс-програми. Маша не стала приховувати, що наразі важить 62 кілограми, а її зріст становить 180 см.

Також ведуча поділилася власними правилами, яких дотримується в харчуванні:

“Пити багато води. Найбільш розповсюджена рекомендація – це 30 мл на один кілограм ваги. Суттєве обмеження тіста/дріжджів та молочки. Мрію повністю відмовитись. Але обожнюю сир”, – зізналася Марія.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com