Колишній депутат Росії повідомив, коли Україна поверне Крим

11.07.2019, 11:27
32671

Анексований Крим є принциповим питанням для президента Росії Володимира Путіна і він не збирається його повертати за жодних умов. Водночас, Кремль таки може забрати свої війська з Донбасу та повернути окупований регіон Україні.

Читайте також: “Державу-окупанта ми в Крим не запрошували”: у Зеленського відреагували на ситуацію з водою на півострові

Екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов в ефірі телеканалу ATR висловив думку, що поки Путін буде при владі у Росії, розраховувати на звільнення Криму не варто.

“Питання Криму для нього (Путіна – NM) – питання принципу. Поки він в Кремлі, це не зміниться. Крим буде повернуто через труп пана Путіна”, – зауважив політик.

Водночас, з питанням Донбасу глава Кремля не є таким категоричним. Йому треба показати росіянам і світу, що РФ таки виконує умови, які їй ставить міжнародна спільнота.

Читайте також: До шиї прив’язали гирю: в Криму знайшли зниклого кримського татарина

“Інше питання – це питання Донбасу. Донбас для Путіна – валіза без ручки. Йому потрібно зберегти своє обличчя будь-яким способом, щоб говорити громадянам РФ, що там нам поставили певну задачу, ми її виконали: російська мова і щось ще, тобто – ми перемогли. Росія може піти з Донбасу, а Крим вона не поверне, поки Путін в Кремлі”, – наголосив Пономарьов.

Зазначимо, екс-депутат Держдуми Росії ІлляПономарьов єдиний проголосував проти анексії Криму Росією, після чого одразу ж став у своїй країні ворогом і вигнанцем. Після того переїхав в Україну. 17 травня попередній президент України Петро Порошенко надав Пономарьову українське громадянство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com