Колишній поліцейський вкрав дві квартири у професора вишу в Києві

11.05.2019, 09:14
24473

Прокуратура Києва оголосила колишньому співробітнику Національної поліції про підозру в причетності до шахрайського заволодіння квартирою професора фізико-математичних наук.

Читайте також: Шахраї відібрали у пенсіонерки 100 тисяч гривень

Про це повідомила прес-служба відомства в Facebook.

“У лютому 2019 року правоохоронці затримали шахрая, який, скориставшись безпорадним станом 62-річного вченого, викрав у нього документи на дві його квартири в Печерському районі столиці і надалі заволодів зазначеною нерухомістю, завдавши збитків на суму 3 млн 350 тис. гривень. Підозрюваного нині утримують під вартою в Київському СІЗО”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили причетність до шахрайства колишнього співробітника поліції, який на момент скоєння злочину перебував на службі.

“Зловживаючи довірою потерпілого, поліцейський вжив низку заходів для здійснення і подальшого приховування незаконного заволодіння квартирами. 10 травня йому вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК (шахрайство). У цей час встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до цього злочину”, – повідомили в прокуратурі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com