Колишнього активіста Віктора Медведчука журналістка порівняла з Ісусом Христом (фото, відео)

14.06.2019, 12:27
29141

Нещодавно партія “Голос” виключила зі свого списку 2 кандидати – Євгена Кугука (висувався по округу №217) від “Опозиційного блоку” на позачергових парламентських виборах 2014 року та директора інформаційного агентства “Конкурент”, співзасновника руху “Свідомі” Тараса Шкітера (висувався по округу № 22), який пов’язаний із діяльністю партії “Український вибір” Віктора Медведчука у Луцьку. Про це повідомляє прес-служба політичної сили Натомість сам кандидат напередодні заявляв, що рішення не балотуватися від “Голосу” прийняв він, аби не зашкодити рейтингам Вакарчука.

Читайте також: У Вакарчука відмовили скандальному луцькому екс-активісту Медведчука у підтримці на виборах

Як повідомлялося у ЗМІ раніше, Тарас Шкітер перед Революцією Гідності був активістом політсили “Український вибір” одіозного Віктора Медведчука і пропагував вступ до Митного Союзу та переконував, що Україні необхідно будувати майбутнє з Росією. Про це пише місцеве видання “Під Прицілом”.

“Як зазначив виступаючий від “Українського вибору” Тарас Шкітер, при цьому виборі мають бути враховані всі фактори – історичні, релігійні, політичні, економічні. Тому єдиним правильним зовнішнім вектором для України є східний, спрямований на поглиблення співпраці з країнами Євразійського союзу, насамперед – з Росією. А для цього потрібно увійти, в першу чергу, до Митного союзу”.

Сам новоспечений політик усіляко намагався відхреститись від цієї інформації. Проте згодом заявив, що його просто “облили брудом”.

Згодом журналістка Андрія Покровського Галинa Падалко записала черговий блог “Голої правди” який повністю присвячений уже екс-кандидату в народні депутати від партії “Голос” Тарасу Шкітеру та усім хто насмілився озвучити факти сумнівної біографії співзасновника “Свідомих”.

У відео ведуча дуже емоційно намагалася виправдати недолугу спробу колишнього активіста “Українського вибору” потрапити до Верховної Ради від партії Святослава Вакарчука “Голос”. Журналістка так захопилася реабілітацією репутації директора інформаційного агентства “Конкурент”, що не зоглянулася, як порівняла його з Ісусом. Зазначивши, що історія зі Шкітером нагадала їй історію про розп’яття Христа.

“Пам’ятаєте, як римський управитель Понтій Пілат давав людям вибір кого відпустити – Ісуса чи вбивцю Варавву. Тисячі людей закричали Вравву. “А що мені робити з Ісусом”? – запитав Пілат. “Розіпни його”, – кричала юрба. Більшість з нас готові закрити очі на справжні злочини, але надміру суворо карати за дисциплінарні поступки. Тому Шкіпер став уособленням всесвітнього зла, якому насправді одного разу не пощастило з’явитися на якомусь івенті”, – зазначила Галина Падалко.

Крім того блогерка обізвала журналістів “баригами” та звинуватила у виливанні тонн інформаційного лайна на Шкітера. Водночас ведуча визнала, що новоспечений політик все ж таки причетний до партії Медведчука й у 2013 році брав участь у “круглому столі”, який організовував “Український вибір” у Луцьку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com