Команда Зеленського поставила рекорд і завоювала 7 нагород конкурсу Європейської асоціації політконсультантів

2.06.2019, 18:49
27470

Переможцем в 7 номінаціях щорічної премії Європейської асоціації політичних консультантів (EAPC) Polaris Awards стала команда президента України Володимира Зеленського , яка розробляла його передвиборну кампанію. Про це пише Главред.

Читайте також: У Китаї почали продавати товари із зображенням Зеленського (фото)

Церемонія нагородження відбулася в Греції, причому Україна вперше брала участь в цьому конкурсі і показала найкращий результат за кількістю перемог на одну країну за всю історію існування премії.

Відзначимо, що команда Зеленського стала беззаперечним лідером в наступних номінаціях: “Кампанія в соціальних медіа” (Social Media Campaign); “Краще веб-відео” (Best Web Video); “Краще використання негативного або контрастного” (Best Use of Negative or Contrast); “Креативне використання даних / метрик / аналітики” (Creative Use of Data / Metrics / Analytics); “Кращий веб-сайт” (Best Website); “Діджитал-кампанії” (Digital Campaigns); “Краще використання гумору” (Best Use of Humor).

Нагороди в Україні привіз радник президента Михайло Федоров, який в передвиборному штабі Зеленського відповідав за Діджитал-напрямок.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com