Комаровський назвав єдиний варіант уникнути COVID-19

18.10.2021, 08:30
103156

Із коронавірусною інфекцією людина зіткнеться у будь-якому разі, заявив 16 жовтня в ефірі телеканала “Україна 24” лікар-педіатр Євген Комаровський.

“У вас завдання – не забути про коронавірус на все подальше життя. Ви зустрінетеся з коронавірусом у будь-якому разі. Ви не зустрінетеся з ним лише в одному випадку: якщо ви живете на хуторі в лісі й вам біля воріт лісництва залишають продукти та йдуть.  Інакше ви обов’язково з ним зустрінетеся”, – сказав він.

Медик закликав громадян “не влаштовувати істерики”, якщо з ними після зустрічі із “запеклим вірусом” нічого не сталося, а вакцинуватися.

Читайте також: У МОЗ планують дітей від 14 років вакцинувати проти коронавірусу

“Якщо ви нормально перенесли дорослий вірус, то, коли говорять, що вам введуть фрагмент білка вірусу, навіщо влаштовувати істерики? Вакцинуйтеся та розслабтеся. Ви перехворіли без симптомів – чудово. Але поки ви виробляли імунітет, ви ходили та поширювали його. Зараз прийде новий вірус, і ви знову будете ходити його поширювати? Зробіть щеплення”, – заявив Комаровський.

Він порівняв вакцинацію проти коронавірусу з використанням ременя безпеки в автомобілі.

“Я все життя за кермом, і мені жодного разу не знадобився ремінь безпеки. Що ви до мене причепилися? Я пристебнусь, а він мені не знадобиться, а тільки заважатиме. Не буду пристібатися! До речі, вам хтось говорить, що якщо ви пристебнетеся, то не загинете в аварії? Ніхто цього не гарантує. Але ви пристібаєтесь, тому що вмієте рахувати ймовірність”, – пояснив Комаровський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com